Fujian CNK Electronics Co., Ltd.

Babagan awake dhewe

Diwiwiti saka 2010, Fujian CNK Electronics Co., Ltd. ngrancang, ngembangake lan nggaweModul LCD, kalebu LCD monokrom, tampilan TFT, tampilan OLED lan tampilan HMIsolusi.
Tim R&D kita luwih saka 50 insinyur, kita ndhukung kustomisasi lengkap, kalebu tampilan LCD karakter, tampilan LCD segmen, tampilan LCD grafis, modul tampilan TFT lan OLED. Kita duwe lini produksi lampu kuning ing omah kanggo kaca LCD, supaya kita bisa nindakake OEM & ODM kanggo pelanggan, kanthi macem-macem bentuk & ukuran LCD, polarizer LCD, lan antarmuka.
Kita uga bisa nindakake kanggo pelanggan solusi HMI, kalebu Papan kontrol lunak, desain ID pangguna lan pembangunan APP.

  • 2010
    Wektu Founding
  • 100+
    Sertifikasi paten
  • 10000m²
    Pabrik Covered
  • 30+
    Kehormatan Perusahaan

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept